×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 66705

Mindfulness eller planlagt nærvær kan lyde krævende, men findes faktisk det modsatte. At leve med bevidst nærvær bliver blot at lytte opmærksomt til førnævnte aktuelle nu. Hvis vi lytter opmærksomt og med planlagt nærvær, er førnævnte uden forhistorie, på nær at dømme og uden behovet fortil hurtige reaktioner eller meninger. Meget ændret i forhold til hvordan den måde de almindeligvis møder univers på.

Mindfulness i hverdagen – på arbejdspladsen

Med Mindfulness er du åben for nuet plus for de ubrugte muligheder. Når de opøver bevidst nærvær bliver vi bedre åbne for nuets realiteter og de muligheder vi i virkeligheden har. Såfremt vi er opmærksomme på hvordan de handler er der en større lejlighed for at ovenstående sker i thesaurus med fællesskabets vil og behov. Hvis vi lytter ubevidst eller ”som de plejer” er førnævnte ofte pr. automatik og ud fra ego orienterede trang. Mindfulness er nogle vej væk fra automatikken som ofte er en lukket og beskyttende gade, til en bedre åben og snarere lyttende vej. Så vi arbejder lagt i relation med de fakta som er tilstede her og nu. Reaktioner danner mere bevidste og vi misforstår ikke opgaven eller det menneske vi kommunikere med.

Nuet findes altid det fornuftigeste udgangspunkt. På dette kursus giver jeg dig muligheden for at vende tilbage til nuet. Når vi forholder os til livet med imødekommenhed plus nysgerrighed overfor nuet, kommer vi til kontakt med man muligheder, ønsker og behov vi indehaver.

Det kræver selvsagt træning at ændre måden hvorpå lovgivende forsamling bliver vurderet plus filtret på via tænkning. Der alt for bliver du på dette foredrag præsenteret for 7 grundprincipper der hjælper dig ind i mindfulness: Vågen opmærksomhed.

Vi udbyder et online mindfulness kursus og mindfulness retreats.

Den vågne opmærksomhed er sanselig og kropslig. Du bliver ligevis guidet ind til nuet ved i den hensigt at skabe kontakt lagt i kroppen bl. a. med Vejrtrækningsøvelser der løsner op fortil mellemgulvet og hjælper dig med i den hensigt at transportere mere ilt og mere fut ud til musklerne.

Website URL: